Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Marilyn Night Club

Marilyn Night Club

Unicorn striptease?!

2024. április 15. - Marilynbar
Na mi az utolsó dolog, amit összefüggésbe hoznál egy sztriptíz bárral? Az unikornisok! De ők megcsinálják, és pontosan ettől olyan különleges ez a Night Club! Április 18-án csütörtökön Unikornis Világnapot ünnepel a Marilyn. Eddig azt sem tudtam, hogy létezik ilyen Világnap, de így hogy tudom, mi vár rám, én biztosan ott leszek! Vagyis pontosan nem tudom, hogy mi vár, de éppen elég eljátszani a gondolattal: pucér csajok és mitikus lények fúziója… gondolj csak bele, hát nem őrület?! Ne mondd, hogy te nem szerettél lovacskázni kiskorodban?

Egy kicsit utána néztem, hogy mit takar a téma: “Ezen a napon ünnepeljük a mítikus, szeretnivaló unikornisokat, másnéven egyszarvúakat. Az ünnep eredete tisztázatlan, ám a kezdeményezés lehetőséget nyújt számos izgalmas programon való részvételre.” Ilyesmiket találtam, de valójában nekem ez éppen elég! Pontosan ez az, amit elvárok egy éjszakai klub programjától, az esemény legyen izgalmas, és az eredete tisztázatlan!
Bármivel párosítom a sztiptízbár kínálatából, kajak izgalmassá teszi, nézd: unikornis lap dance, unikornis pole dance, unikornis table dance, unikornis rúdtánc, unikornis striptease…
Ez az éjszakai bár sosem válik unalmassá! Hiszed vagy sem, a Marilyn Night Club több mint 30 éve van nyitva, és szórakoztatja az oda látogatókat estéről-estére. És kapaszkodj meg, egy csaj vezeti nyitása óta! Egyszer készítek vele egy riportot, és megosztom veletek. Biztosan tele van jobbnál jobb sztorikkal, gondolj csak bele, mekkorát fordult a világ a 90-es évek óta, és ő folyamatosan lépést tart a legújabb trendekkel. Elképesztő, nem? “Keresd a nőt!” Talán éppen ez a Marilyn sikerének a kulcsa. Mert ki tudja a legjobban, hogy mi kell a férfiaknak? Hát nyilván nem egy másik férfi! Ugyan melyik férfinak jutna eszébe egy unikornis világnap? Pláne egy striptease bar-ban.
Idén már két hasonló témaestet hirdetett meg ez a ragyogó sztriptíz bár, volt karnevál és tavaszköszöntő buli. Mindkettő zseniálisan jó program volt. De ezzel nincs vége, lesz itt még egy csomó téma: Forma1, Európa nap, a Marilyn klub születésnapja… csekkold az eseménynaptárt, megújult a weboldal, csodáld meg, érdemes! Bár a Facebook oldalon is minden alkalom előtt közzéteszik az aktuális eseményt. Ha már ott jársz az oldalon, bátran lapozgass, és meglátod, hogy kitűnő a felhozatal! TikTok-on és Instán is rengeteg kedvcsináló tartalmat találsz egyébként, keress rá!
Én azt mondom, ha egy jót akarsz bulizni, gyere el a Marilynbe, nincs ennél jobb kikapcsolódás! Itt tényleg megáll az idő, elszáll minden gond. Egy estére szabad lehetsz, gondtalan és független. Ha úgy érzed, hogy merül az aksid, rajtad van a tavaszi fáradtság, unod a mindennapjaidat, ha monoton az életed, csak gyere el, és töltődj fel! A táncos lányok mind tízpontosak, a kiszolgálás hibátlan, a bár állati hangulatos. Itt a helyed, neked is jár a kikapcsolódás!

A bejegyzés trackback címe:

https://marilynbar.blog.hu/api/trackback/id/tr6618381751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása