Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Marilyn Night Club

Marilyn Night Club

Fedezd fel Amerikát a Marilynben!

2024. június 29. - Marilynbar

Fedezd fel Amerikát a Marilynben!

 

Mitől lesz kiváló és egyedülálló egy sztriptíz bár?

Ha azt gondolnád, hogy kizárólag a látványtól, amit a gyönyörű meztelen női testek nyújtanak, akkor tévedsz! Ez önmagában kevés lenne. 

Picture background

 

 

A Marilyn Night Club sikere ennél sokkal összetettebb. Nyilván nem mindegy, hogy milyen látvány fogad, amikor úgy döntesz, hogy egy éjszakai klub adta buja szórakozásra vágysz. A tökéletes este beteljesedése mégis a részletekben rejlik. És lássuk be, ha kikapcsolódásról van szó, mindenki egy tökéletes éjszakára vágyik, gondatlanságra, szabad, fesztelen szórakozásra, jó hangulatra, valami meghatározó élményre, amitől ez az este más lesz, mint a többi.  

Képzeld el, hogy egy fárasztó nap után betérsz egy olyan helyre, ahol minden rólad szól! Ahol megszűnik az idő. Ahol minden érzékszerved megpihen, és csupa kellemes inger ér. Kortyolod a hideg italodat, gyönyörű lányok vesznek körül, mindenkinek az a célja, hogy te jól érezd magad. Itt profizmus vesz körbe, teljesen átadhatod magad a kikapcsolódásnak. 

 

Couldn\'t display image Couldn\'t display image

 

A Marilyn Budapest pontosan ezt az életérzést adja neked! 

A bárpult kínálata kitűnő, a személyzet elragadó. A zene pont megfelelően hangulatos, nem túl hangos, de nem is túl halk. A berendezés lenyűgözően erotikus és meglepően kényelmes. 

A táncoslányokat nem csak a színpadon csodálhatod, hanem közvetlen testközelből, a lap dance és table dance jóvoltából. Beszélgethetsz velük, italozhattok együtt, igazán intim és vérpezsdítő időtöltés vár rád. Ha pedig privát táncra vágysz, 10 különterem közül választhatsz, hogy megkoronázd az estédet.

The mirror room prepared for out next guest      One of the VIP room's comfortable armchairs     The VIP room

Amennyiben társasággal érkeznél, vagy egy jeles napot ünnepelnél, mint például legénybúcsú, születésnap, vagy csapatépítő, akkor különféle csomagajánlatok közül választhatsz. Minden csomag különleges, jól felépített striptease showt, és bőséges italfogyasztást tartalmaz, bérelhetsz nagyobb méretű különtermet, csak ki kell választanod a neked megfelelő ajánlatot. Sokezer örült party-t tudhat már magáénak a Marilyn, rengeteg ünnepelt döntött kiválóan, amikor ezt a ragyogó klubot választotta helyszínül az alkalomhoz. 

És ott vannak a színvonalas műsorok! A színpadon állandó rúdtáncos műsor vár, ezen kívül  kéthetente valamilyen témaesttel készülnek. A következő július 4-én lesz: A Függetlenség Napja. Az éves eseménynaptárban annyi szerepel előzetesen, hogy “fedezd fel Amerikát a Marilynben”, ez elég izgalmasan hangzik! 

Gyere el, és tölts egy estét az ígéretek földjén! 

stripteasebar.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://marilynbar.blog.hu/api/trackback/id/tr6518437281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása