Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Marilyn Night Club

Marilyn Night Club

Isten éltessen, Marilyn!

2024. május 20. - Marilynbar
Ha csak egyetlen programra mennél el egy szriptíz bárba, akkor ez legyen az! 2024.május 23-án, csütörtökön óriási party készül. 31. születésnapját ünnepli a Marilyn Table Dance Bar, és a rendezvény nem lesz zártkörű, vagyis a vendégek is részesei lehetnek. Íme, egy kis visszatekintés:

31 évvel ezelőtt, 1993-ban ezen a napon nyitotta meg kapuit ez a lenyűgöző szórakozóhely. 1999-ig Blue Angel néven futott és rengeteg külföldi vendéget vonzott. A rendszerváltás után idelátogató turisták -a sok csodaszép látnivaló mellett- látni akarták a híresen gyönyörű magyar lányokat is. Pillanatok alatt olyan híre ment a helynek, hogy az érdeklődők kígyózó sorokban várakoztak az utcán, sokkal több vendég érkezett, mint amennyit az akkor 180 négyzetméteres helyiség képes volt befogadni. A kezdetekben még nem volt Table Dance, és külön termek sem, egyetlen színpadon folyt a műsor rengeteg szórakoztató látnivalóval.
Picture background
1999-ben szükségessé vált a bővítés. Ekkor indult a Table Dance, és 3 különterme lett a Marilynnnek. Új szelek fújtak a Night Club világában, de a Marilyn könnyedén felvette a versenyt. Ketrectánc, zuhany show színesítette a repertoárt, melynek a vendégek is aktív résztvevői lehettek. Lenyűgöző show volt estéről-estére: mell szépségverseny, testfestő verseny, kígyós műsor, kaszinó várta a vendégeket, sőt még enni is lehetett a táncoslányok gyönyörű testéről. A Marilyn népszerűsége azóta is töretlen, a műsorok folyamatosan változnak, a csomagajánlatok sora végtelen. Rengeteg féktelen buli, hajmeresztő éjszaka, és örök emlék helyszíne ez a varázslatos Night Club. Immár 31 éve piacvezető Magyarországon, köszönhetően a változatlan vezetésnek, és a folyamatos megújulásnak. Ez a sztriptíz bár sosem pihen, mindig elsőként hozza be az újdonságokat, akár egyik napról a másikra.
Egyedülálló bárpultja hatalmas italválasztékkal rendelkezik. Jelenleg 30 gyönyörű táncoslány szórakoztatja a vendégeket heti 5 estén át, két szinten, 350 négyzetméteren. A korábbi három helyett már tíz különterem áll a vendégek rendelkezésére, Table Dance, Mirror lapdance, Domina show, Menyasszony show, Zuhany show és még megannyi műsor színesíti a palettát. 15-20 férőhelyes különtermek is rendelkezésre állnak, ha egy társaság szeparáltan szórakozna, például legénybúcsúk alkalmával. A csomagajánlatok kínálata egyedülállóan széles: csapatépítő, születésnap, házassági évforduló pároknak, legénybúcsú… legyen bármi az ünneplés témája, a Marilyn otthont ad az elképzeléseknek.
A legfrissebb újítás pedig a Live Show, amely a weboldalon keresztül már elérhető. Több, mint 80 országból látogattak el ide, nagyon sok híresség visszatérő vendég, akik nevét természetesen nem említik, hiszen a diszkréció alap az éjszakai szórakoztatóiparban. Háromezernél is több vőlegény tartotta itt a legénybúcsúját, és 31 év alatt több mint másfélmillió vendég fordult meg a Night Club-ban. A sztriptízbár kultuszát Magyarországon a Marilyn honosította meg, és viszi a pálmát töretlenül.
A bár közvetlen hangulatát remekül tükrözi, hogy a nagyszabású szülinapi party nem zártkörű, a vendégek is részt vehetnek az ünneplésben, sőt mindenki kaphat egy szeletet a születésnapi tortából, illetve 30% kedvezményt az italok árából. Ezen felül fergeteges műsor várható. Ki ne akarna részese lenni egy ilyen kultikus eseménynek?

A bejegyzés trackback címe:

https://marilynbar.blog.hu/api/trackback/id/tr2818409075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása